T&F Camps Update Herfst

Het is weer voorbij die mooie zomer. En wat was die zomer bijzonder. We hebben gelachen, we zijn erg vermoeid geraakt en voldaan. We hebben hele hechte banden gesmeed. We hebben in de modder gelegen en in een deuk. Er rest nu nog een vraag: wanneer is het weer zomer!?

 

Data 2018
Het belangrijkste eerst: in 2018 zullen we T&F Camps weken aanbieden in de weken, 30, 31 en 33.
Dat betekent van 22 t/m 28 juli, van 29 juli t/m 4 augustus en van 12 t/m 18 augustus. Houd daar dus rekening mee bij je planning voor het volgende zomerseizoen! 

Bedankt!
Wat we ook graag willen is iedereen nog eens hartelijk bedanken. Echt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de positieve vibe die T&F Camps was! De begeleiders die zich de hele week de longen uit het lijf hebben gerend, van DJ Niels tot kantinekanonnen Benno en Lisa, van fotograaf Oscar tot de kampleiders en dorpsstaf en tentbegeleiders. Het geheim van T&F Camps is helemaal niet zo heel geheimzinnig, het zijn de mensen die ervoor zorgen dat het niet ‘een kamp’ is maar ‘T&F Camps!’. We willen ook AV Fit bedanken, die hun accommodatie weer ter beschikking hebben gesteld, en iedereen, alle mensen, die hebben meegeholpen om het T&F Camps evangelie te verspreiden dit jaar. Speciaal bedankje aan Zwembad Dijnselburg, die dit jaar voor het eerst de catering van het avondeten op zich hebben genomen, met veel positieve reacties tot gevolg. De gasttrainers die met niet aflatend enthousiasme hun passie hebben verspreid.

Pelle
‘Het afgelopen jaar was de kans groot dat als je contact zocht met T&F Camps, dat je dan met mij te maken kreeg. Voor mij is het nu tijd om plek te maken. Ik zal zeker bij T&F Camps betrokken blijven op de een of andere manier, want het is iets unieks en de kampen hebben een onuitwisbare indruk op me heeft achtergelaten. Maar voor de dagelijkse gang van zaken verwijs ik jullie door naar eigenaar en initiatiefnemer Enno Tjepkema. Je kunt hem bereiken via enno@tfcamps.nl. Voor alle algemene zaken verwijs ik jullie door naar info@tfcamps.nl. Echt afscheid nemen is helemaal niet nodig, want ik blijf actief binnen de (jeugd)atletiek, en hoop jullie allemaal nog heel vaak tegen te komen. Maar wil jullie hier toch nog even allemaal bedanken dat we samen onze liefde voor atletiek hebben kunnen beleven het afgelopen jaar!

Verspreid het virus!

Volgend jaar willen we natuurlijk weer met zoveel mogelijk topmensen een topweek hebben. Vertel iedereen over T&F Camps dus! Er wordt alweer druk gesproken over T&F Camps 2018, door ons, maar ook door deelnemers. Bij alle wedstrijden waar we aanwezig zijn horen we dat er alweer plannen gemaakt worden voor volgend jaar. Wil je ook je vriendjes en vriendinnetjes overtuigen om naar T&F te gaan, laat het weten, dan zorgen we dat je wat promotiemateriaal ontvangt, zodat je makkelijker kunt duidelijk maken wat T&F precies is! Is er een wedstrijd die we niet mogen missen, laat het weten, dan proberen wij daar aanwezig te zijn? En kan jouw club wel wat hulp gebruiken? Bij de organisatie van wedstrijden bijvoorbeeld? Laat het weten! Wij hebben nog startnummerpakketten in voorraad bijvoorbeeld. Dat kan je club tientallen euro’s schelen! Samen op weg naar topweken in 2018!

Tot binnenkort op of rond de atletiekbaan!
Hartelijke groeten van het T&F Camps team!