header_image

Begeleiding

Kampleiding: Deze personen zijn verantwoordelijk voor alles wat er tijdens de kampen wordt georganiseerd. Zij sturen de stafleden aan, houden contact met alle begeleiders. Maar ook de administratie,voorraad en de catering houden zij in de gaten. Naast het contact met iedereen zorgen zij dat alles op het kamp terrein goed verloopt.

Atletiekstaf/hoofdtrainer: Tijdens het Runningkamp staat hardlopen centraal. Een toptrainer zal leiding geven aan de trainers, aangevuld met een atletiektopper. De trainingen worden aangeboden in allerlei leuke hardloop/spel vormen. Er wordt rekening gehouden met diverse niveaus. Van beginner tot topatleet, iedereen kan meedoen en trainen op zijn/haar niveau.

Groepsbegeleider:  Tijdens het Runningkamp slapen de deelnemers in groepstenten die aan de rand van de atletiekbaan staan. De indeling van de tenten wordt op leeftijd gedaan en uiteraard slapen de jongens en meisjes apart van elkaar.  De begeleiders worden verdeeld over de groepstenten, zodat de kinderen weten wie hun eerste aanspreekpunt is. Zo heeft elke begeleider vaste deelnemers waar hij/zij verantwoordelijk voor is en met wie ze intensief contact onderhouden tijdens het kamp. Uiteraard zorgt T&F Camps voor een verdeling van vrouwelijke en mannelijke begeleiders.