Vragen & antwoorden

Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hieronder niet vermeld, stel die dan via info@tfcamps.nl of 088-7767950

1. Is T&F Camps alleen voor hele fanatieke atleten?

Nee! Het kamp is voor iedereen die het leuk vind om met atletiek bezig te zijn. Naast de atletiektrainingen, die iedereen op zijn niveau kan afwerken, staan er o.a. ook veel leuke spelactiviteiten en een  bonte avond op het programma.

2. Wat gebeurt er als ik zonder clubgenoten naar T&F Camps kom?

Op T&F Camps proberen we de tenten zo in te delen, dat iedereen met leeftijdsgenoten, clubgenoten of vrienden zit. Als je alleen naar T&F Camps komt, plaatsen we je in een tent waar meerdere leeftijdsgenoten zitten die zonder clubgenoten naar T&F Camps komen. Zo sluit je heel snel nieuwe vrienden en beleef je vanaf dag 1 een super gave kampweek.

3.  Op welke manieren kan ik betalen?

U kunt tijdens het inschrijfproces kiezen voor twee betalingsmogelijkheden: iDeal en handmatige overschrijving. Als u kiest voor iDeal kunt u meteen na de inschrijving de stappen volgen en betalen. Bij een handmatige betaling staat er op de toegestuurde factuur waar u het geld naar toe kunt overmaken.

4. Is gespreide betaling mogelijk?

In principe is het niet mogelijk om gespreid te betalen. We kunnen in individuele gevallen beslissen om dit wel mogelijk te maken. Hierover kunt u contact opnemen met het kantoor via 088-7767950 of info@tfcamps.nl.

5. Ik heb een kortingscode, wat nu?

Op het inschrijfformulier staat bovenaan een vak ‘voucher’. Hier kunt u de kortingscode invullen. De korting wordt vervolgens automatisch verrekend met de totale prijs van de kampweek.