header_image

T&F Camps geloof

T&F Camps is niet een gewoon trainingskamp. Het is de week van je leven. Voor T&F Camps ‘zit je op atletiek’, erna is atletiek ‘jouw sport voor altijd’. T&F Camps draait om passie voor atletiek. Wij doen er alles aan om voor alle deelnemers een week met unieke en onvergetelijke belevenissen neer te zetten.
Wij vinden elk kind, elke atleet bijzonder. Iedereen verdient dus extra aandacht. Hiervoor zorgen we in de trainingen, met een weldoordacht trainingsprogramma opgesteld door vooraanstaande coaches met veel ervaring in de jeugdatletiek en talentontwikkeling. Leuke, uitdagende trainingen die je aan het denken zetten en waar je ook in de weken en maanden na de kampen nog mee aan de slag kunt. We krijgen bovendien elk kamp bezoek van topatleten en toptrainers die voor inspirerende clinics zorgen.
Waar de kampen bij de oudere kinderen al om plezier draaien, omdat je op die manier nu eenmaal het meeste leert, is dat bij de jongere kinderen al helemaal zo. Het funprogramma met sociale activiteiten zit in het DNA van T&F Camps, loopt als een rode draad door het programma heen, en beslaat bij de jongere deelnemers een nog groter deel van het programma.
Kortom, een inspirerend kamp met heel veel lol en leerzame trainingen in dienst van de sociale en sportieve ontwikkeling van het kind. Daar gaan we voor bij T&F Camps!