header_image

Programma

Het programma
Het programma bestaat uit atletiek en fun. De trainingen worden aangepast aan de verschillende niveaus en leeftijdsgroepen. Tijdens de atletiek kampen traint de jongste groep (8-11 jaar) ongeveer 2 uur per dag en de oudere groepen (12-17 jaar) 2 trainingen van 2 uur per dag.

Atletiektrainingen
Het atletiekprogramma wordt samengesteld door verschillende (regio)bonds-  en gekwalificeerde trainers. Elke dag worden er diverse atletiekonderdelen aangeboden. Voor de oudere atleten proberen wij rekening te houden met de specialisatie van de atleten. Omdat de belasting van de trainingen niet te groot moet zijn, worden de trainingen vooral in clinicvorm gegeven. Een bekende coach of atleet legt het e.e.a. uit over techniek en doet het ook voor. De trainingen zullen een combinatie zijn van algemene- en specifieke trainingen. Je moet hierbij denken aan algemene kracht- en conditieoefeningen, loopscholing, sprongkracht, blessurepreventie, voedingsadvies etc. Tijdens de specialisatie trainingen wordt er onderscheid gemaakt in sprint/horden, springonderdelen, werponderdelen en midden afstand De kampen starten op zondagmiddag (14.00u) en eindigen op zaterdagochtend (11.00uur).

Weekindeling en Leeftijden 2018 
Atletiekkamp 1 Week 30 – 22 juli t/m 28 juli     – 8 t/m 17 jaar
Runningkamp  Week 30 – 22 juli t/m 28 juli     – 10 t/m 17 jaar 
Atletiekkamp 2 Week 31 – 29 juli t/m 04 aug   –  8 t/m 15 jaar
Atletiekkamp 3 Week 33 – 12 aug t/m 18 aug  –  8 t/m 17 jaar

Fun
Het funprogramma is net zo belangrijk als het atletiekprogramma! Elk jaar staat het volledige T&F Camps Funprogramma in het teken van een ander thema! Dit thema loopt als een rode draad door het funprogramma en het atletiekprogramma. Dus een afwisselend avondprogramma, met feesten, uitdagende bosspelen, competities tussen tenten, zwemmen en nog veel meer.