header_image

Algemene info

Ontstaan van T&F Camps

T&F Camps is opgericht vanuit sportmarketingbureau SportInspiration. Oprichter is oud tienkamper Enno Tjepkema. In zijn werk merkte hij dat er voor veel sporten kampen bestaan, maar niet in de atletiekwereld. En als atletiekliefhebber vond hij en zijn collega’s dat een gemis. Na flink wat onderzoek in hoe kampen te organiseren, gecombineerd met de ervaring die het sportmarketingbureau heeft met evenementenorganisatie gecombineerd met de atletiekkennis van Enno zijn de eerste zomerkampen in 2010 gestart. Vanaf 2011 is het Runningkamp tijdens de meivakantie daarbij gekomen.

De Atletiekunie is vanaf het eerste uur betrokken bij T&F Camps, zij ondersteunen het initiatief met advies als het gaat om het trainingsprogramma en de Atletiekunie helpt met het bekend maken van de kampen onder de jeugdatleten.

 Wat betekent T&F Camps en waar staat het logo voor?

In eerste instantie staat T&F voor ‘Track & Field’, de Amerikaanse benaming van atletiek. Het betekent zoveel als baan en veld onderdelen. Maar inmiddels betekent het veel meer. T&F staat ook voor ‘Training en Fun’. De vleugel in het logo is een Pegasus teken. In Amerika staat het Pegasus teken voor atletiek.