header_image

Aanmelden als begeleider

Kwaliteit, passie, fun en persoonlijke ontwikkeling zijn de waarden waar T&F Camps voor staat. Wij zien het als onze taak een omgeving voor de jeugd te creëren waarin deze waarden goed tot uiting komen. Dit betekent respect voor iedereen, integriteit in je doen en laten en het uitdragen van passie voor de sport. Onze begeleiders zijn open, betrouwbaar en enthousiast.

Herken jij jezelf in onze waarden, ben je minimaal 18 jaar, heb je ervaring met het begeleiden van kinderen en/of geven van atletiektrainingen en lijkt het je leuk om een of meerdere weken in het team van T&F Camps te zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur dan je motivatie en je CV + foto naarinfo@tfcamps.nl. Wanneer jouw brief ons aanspreekt nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Wie weet maak jij dan straks onderdeel uit van onze crew!

Voor de functie tentbegeleider/runner/dorpsstaf gaat onze voorkeur uit naar studenten of afgestudeerden van een ALO, SM&O, CIOS, Sport en Bewegen, SPW, SPH of PABO opleiding. Daarnaast hebben wij ook voorkeur voor verenigingstrainers met een niveau 2 en/of niveau 3 diploma van de Atletiekunie.

Let op vrije studiepunten! Bij de meeste opleidingen krijg je voor het begeleiden van een sportkamp vrije studiepunten, stage uren en/of het geldt als PVB. Is dit ook bij jou van toepassing? Geef dit dan op het aanmeldingsformulier aan zodra je die ontvangt van ons.